Πρώτη ομιλία Εργαστηρίου Ψυχο-κοινωνικής Αγωγής

Προγραμματίστηκε η πρώτη ομιλία στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Ψυχο-κοινωνικής Αγωγής για τις 29 Οκτωβρίου 7-8 μ.μ. στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγριάς, με ομιλητή τον κ. Απόστολο Μιχαλόπουλο, διευθυντή Ειδικού Σχολείου Αγριάς.

Το Εργαστήρι απευθύνεται σε γονείς με παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας, νέους και το ευρύτερο κοινό. Βασικός στόχος είναι η προαγωγή της συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των γονέων και των παιδιών και η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου, η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού και η πρόληψη σε πιθανά ή μελλοντικά προβλήματα.

Από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και τον Μάιο του 2018 θα πραγματοποιούνται μηνιαίες συναντήσεις με ειδικούς και κοινωνικούς επιστήμονες (ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, ιατρούς, παιδαγωγούς κλπ) με στόχο την ευαισθητοποίηση και πρόληψη με βάση τις ορθόδοξες αρχές.

Οι θεματικές συναντήσεις αφορούν την ενημέρωση των νέων σχετικά με τις εξαρτήσεις, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γονέων σε θέματα διαπαιδαγώγησης των παιδιών βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού της ενορίας του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Δ.Ε.Αγριάς του Δ.Βόλου. Πληροφορίες στο τηλ.697 777 06219

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.