Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία της Μαγνησίας με 1.672 «πρωτάκια»

Ελάχιστα τα κενά δασκάλων

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς 2018-2019 χτύπησε σήμερα το πρωί στα σχολεία της Μαγνησίας, με την εικόνα στα Δημοτικά Σχολεία να αναφέρει ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα, καθώς υπάρχουν ελάχιστα κενά δασκάλων πληροφορικής που αναμένεται να καλυφθούν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Τα «πρωτάκια» στο Δημοτικό Σχολείο είναι φέτος 1672 και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος, βρέθηκε στον αγιασμό του 21ου Δημοτικού Σχολείου, στη συνοικία Ν. Δημητριάδας.
Μαζί με τα παιδιά στο σχολείο βρέθηκαν και πολλοί γονείς, ενώ μετά τον αγιασμό τα παιδιά δέχτηκαν γλυκά και αναψυκτικά, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

«Βρισκόμαστε στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς που ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μιας και σε επίπεδο νομού βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων βρίσκονται στα σχολεία τους και πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε χωρίς κανένα πρόβλημα», επισήμανε σε δήλωσή του ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στα Δημοτικά Σχολεία περιμένουν όλα τα βιβλία σήμερα για να δοθούν στους μαθητές, καθώς από αύριο τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά.
Τα κενά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τον κ. Πολύζο, είναι ελάχιστα, στον τομέα της πληροφορικής και αναμένεται να καλυφθούν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.