Πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση σε πεζόδρομους στη Μεταμόρφωση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μεγάλο είναι το πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση σε όλη τη συνοικία της Μεταμόρφωσης, ενώ ορισμένοι έχουν βρει τη χαρά τους παρκάροντας μέχρι και στους πεζόδρομους της περιοχής, όπως στη Μεταμορφώσεως στο ύψος το δημοτικού ωδείου, ή στην Ερμού λίγο μετά τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόβλημα είναι οξυμένο με τους κατοίκους να ζητούν από τους αρμόδιους, όπως την Τροχαία και τη δημοτική αστυνομία, να παρέμβουν για να «κόψουν τον βήχα» στους παρανομούντες και να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα από τον νόμο πρόστιμα.

Επίσης επισημαίνουν και το ζήτημα με τα δίκυκλα, που έχουν μετατρέψει διάφορα σημεία σε υπαίθριο πάρκιν, ενώ κινούνται με ταχύτητα στην Ερμού και τη Μεταμορφώσεως, αυξάνοντας τον κίνδυνο να παρασύρουν κάποιον ανυποψίαστο πεζό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.