Προβλήματα, αλλαγές και προοπτικές

Σε συνάντηση μελών της ΟΕΒΕΜ και του Εμπορικού Συλλόγου

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των Διοικήσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν.Ιωνίας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΟΕΒΕΜ, «εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Τρύφων Πλαστάρα, και στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Β΄ Δ.Σ. κος Ε.Λαλίτσας, ο Ταμίας κος Α.Πιλάτος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κος Γ.Κλείτσας, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κος. Αθ. Μόσχος, ο Υπεύθυνος Τύπου & ΜΜΕ κος Ι.Φόβος, ο έφορος Γ.Γκάλιος, ενώ τον Εμπορικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Α.Οντόπουλος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κος Μ.Ζάντζος, και το μέλος του Δ.Σ. κος Δ.Κανελλής.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο το εμπορικό τμήμα όσο και συνολικά τη δομή του κόσμου των επιχειρήσεων. Αναφέρθηκαν και συζητήθηκαν προβλήματα, αλλαγές και προοπτικές που αφορούν το εμπορικό κομμάτι, το μεταποιητικό, τον κλάδο των υπηρεσιών αλλά και τον τουριστικό κλάδο. Τα προβλήματα είναι αρκετά αλλά με γνώμονα το εμείς, τη συνεργασία και το κοινό καλό της τοπικής αγοράς, οικονομίας και του Νομού είναι εφικτός ο ορισμός στόχων, η διαδικασία μεθόδευσης υλοποίησής τους και εν τέλει η επίτευξή τους.

Το ΔΣ ευχήθηκε στο νεοεκλεγέν ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου καλή επιτυχία στο έργο του και να δραστηριοποιηθεί προς το συμφέρον του εμπορικού κόσμου, ο οποίος περνάει τα τελευταία οχτώ χρόνια μια περίοδο κρίσης.

Η ΟΕΒΕΜ και ο Εμπορικός Σύλλογος έκλεισαν τη θερμή συνάντησή τους με θέληση και δέσμευση και των δύο πλευρών για τη δημιουργία ενός νέου, σταθερού και μόνιμου διαύλου επικοινωνίας προς όφελος της τοπικής αγοράς και οικονομίας του Νομού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.