Προβλήματα στο Νηπιαγωγείο Άνω Βόλου διαπιστώνει ο Αχ. Καλυβιώτης

Προβλήματα στο μονοθέσιο σχολείο Άνω Βόλου και σήμερα Νηπιαγωγείο, διαπίστωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, που με έγγραφό ου ενημερώνει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως τονίζει, η εμφάνιση του σχολείου εξωτερικά είναι απαράδεκτη. Ο χώρος που παλιά ήταν το στέκι του παιδιού είναι γεμάτος άχρηστα υλικά και στην αυλή του σχολείου υπάρχει τσιμεντένιο οίκημα 50 τμ. περίπου με στέγη, σε άθλια κατάσταση, καθώς έχουν σαπίσει τα (σκουρέτα) ξύλα επικάλυψης της στέγης, τα δε κεραμίδια είναι επικίνδυνα.

Ο δημοτικός σύμβουλος είπε ότι επικοινώνησε με τον κ. Απ. Γαλάτη, που διαβεβαίωσε ότι οι επισκευές θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ μέλος του Συλλόγου του Νηπιαγωγείου που επικοινώνησε με την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κότογλου, είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα και όποιος χρειάζεται κάτι να επικοινωνήσει μαζί της.

«Κύριε Πρόεδρε, με δεδομένο ότι στα σχολεία υπάρχουν εργαζόμενοι και μαθητές πριν συμβεί οτιδήποτε, ας φροντίσει ή Δημοτική Αρχή πρώτον να συνεργάζεται και δεύτερον να πράξει, για το καλό όλων μας», τονίζει ο κ. Καλυβιώτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.