“Ένα ευρώ ο καθένας μας για το Νοσοκομείο Βόλου”

Κάλεσμα συμπαράστασης από τους Φίλους του Αχιλλοπούλειου

Κάλεσμα έμπρακτης συμπαράστασης σε όλους τους Βολιώτες απευθύνει ο Σύλλογος «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» ζητώντας απ’ όλους ένα ευρώ, προκειμένου να ενισχυθεί το Νοσοκομείο, αυτή την περίοδο λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου «Τη δύσκολη αυτή περίοδο, που το εθνικό μας σύστημα υγείας δοκιμάζεται, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στο νοσοκομείο μας και να το προμηθεύουμε διαρκώς με όλα τα αναγκαία υλικά για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης (μάσκες, γάντια, θερμόμετρα, αναπνευστήρες κλπ.), υλικά που είναι απαραίτητα στο απαιτητικό έργο των γιατρών, των νοσηλευτών και του προσωπικού του νοσοκομείου μας.

Οι προμήθειες και οι ενέργειές μας γίνονται πάντοτε σε άμεση συνεργασία με τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά και τα μέτρα αντιμετώπισής τους.
Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους της ευρύτερης περιφέρειάς μας να συνεισφέρουμε και να ενισχύσουμε οικονομικά το νοσοκομείο μας έστω και με ένα ευρώ ο καθένας μας.
Η κατάθεση οποιουδήποτε ποσού γίνεται στο λογαριασμό που διατηρεί ο σύλλογος μας στην Τράπεζα:
EUROBANK με IBAN GR7302602240000790100555946
Σε τακτά διαστήματα θα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την πορεία της οικονομικής αυτής ενίσχυσης και τη διάθεση των χρημάτων που συγκεντρώνονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.