“Ντίλερ” των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΝΠΣ Βόλος ο Αχιλλέας Μπέος

Αιχμηρή ανακοίνωση της NOVA που πετάει εκτός πλατφόρμας την ομάδα του Δημάρχου Βόλου

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του…διερμηνέα και Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, εξέδωσε η διοίκηση της NOVA, “φωτογραφίζοντάς” τον ως “εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος” που διαπραγματεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι εκ μέρους της ΠΑΕ τη σύμβαση για τη μετάδοση των αγώνων, ενώ τώρα καταφέρεται με προσβλητικές δηλώσεις εναντίον της. Μάλιστα, η συνδρομητική αποφάσισε να επιβάλει τις σχετικές ρήτρες με βάση το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, θέτοντας την ομάδα εκτός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρουν από το συνδρομητικό κανάλι, «παρά το γεγονός ότι ο «εκπρόσωπός της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2019 διαπραγματεύτηκε εκ μέρους της ΠΑΕ την σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την Nova ώστε να μην παραμείνει η ΠΑΕ τηλεοπτικά «άστεγη», στη συνέχεια με συνεχόμενες δηλώσεις του στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται συνεχώς εναντίον της, με εντελώς δυσμενείς και προφανώς δυσφημιστικές αναφορές.

Παράλληλα, καθώς οι συνεχιζόμενες προσβλητικές και μειωτικές για την εταιρεία δηλώσεις του «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» καθιστούν επιζήμια την συνέχιση της συνεργασίας τους, η Nova καλεί την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη, όπως εξάλλου έχει προ πολλού «απειλήσει» ότι θα κάνει ο «εκπρόσωπός» της».\

Οι καταγγελίες Μπέου

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αχιλλέας Μπέος, με την ιδιότητα του μικρομετόχου της ομάδας, είχε καταφερθεί κατά της διοίκησης της NOVA καταγγέλλοντας ότι έχει σταματήσει τις πληρωμές προς την ΠΑΕ Βόλος ενώ οι άλλες ομάδες με τις οποίες έχει σύμβαση έχουν λάβει χρήματα. Μέσω ανάρτησής του στο facebook μάλιστα ο κ. Μπέος καλούσε τους πολίτες του Βόλου να ακυρώσουν τις συνδρομές τους με το κανάλι! Σχολιάζοντας την στάση της NOVA ο Δήμαρχος Βόλου έκανε λόγο για «παραβίαση κάθε λογικής και των όρων του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού, που διαλύει στην πράξη τους ισχυρισμούς, των δήθεν εξυγιαντών και νοσταλγών της “κανονικότητας” του ποδοσφαίρου μας, περί δίκαιης αντιμετώπισης». Να σημειωθεί ότι εκτός από την τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου, δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση ή δήλωση από εκπρόσωπο της διοίκησης της ομάδας για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.