“Ρουκέτες” Μεϊκόπουλου κατά Μπέου: “Θέλει να ξαναγράψει την ιστορία της πόλης”

Έντονη η αντίδραση του Βουλευτή για τον διωγμό της "Εστουδιαντίνας"

Σοβαρές αιχμές για την ισοπεδωτική πολιτική που εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της πόλης, αφήνει σε βάρος του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Με αφορμή την ανάκληση της απόφασης παραχώρησης του δημοτικού θεάτρου Ν.Ιωνίας για την πραγματοποίηση συναυλίας με την Εστουδιαντίνα και άλλους συντελεστές για “τεχνικούς λόγους” και την αναφορά του Ανδρέα Κατσιγιάννη που έκανε λόγο για “εντολή από ψηλά” που δόθηκε, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, εκτοξεύει “ρουκέτες” κατά του Αχιλλέα Μπέου για τον προκλητικό και χυδαίο τρόπο που ασκεί διοίκηση καταλογίζοντάς του ότι θέλει να ξαναγράψει την ιστορία αυτής της πόλης, ξεκινώντας ως έτος “μηδέν” από το 2014 οπότε και ανέλαβε Δήμαρχος Βόλου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Μεϊκόπουλος:

Στις 23 και 25 Αυγούστου το Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας θα λειτουργεί κανονικά.
Στις 24 όμως Αυγούστου θα προκύψουν τεχνικοί λόγοι.
Με αυτή τη φαιδρότητα ακυρώνεται από το Δήμο Βόλου η προγραμματισμένη συναυλία της χορωδίας της Εστουδιαντίνας, του Ρυθμού, όλων των μικρασιατικών-προσφυγικών σωματείων της πόλης και του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, για να τιμηθεί η επέτειος των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στην πόλη της Νέας Ιωνίας, δημιούργημα των προσφύγων από την Μικρά Ασία, που τα έχασαν όλα και χρειάστηκε να χτίσουν μια ζωή από την αρχή.
Άλλη μια θλιβερή απόφαση στα πλαίσια μιας χυδαίας λογικής ότι η ιστορία αυτής της πόλης πρέπει να ξαναγραφτεί.
Κι όμως το 2014 ήταν το έτος μηδέν. Δεν υπήρχαν άλλοι δήμαρχοι πιο πριν, κάποιοι λιγότερο, κάποιοι περισσότερο ικανοί, ήταν όλοι “σάπιοι”.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, το Πανθεσσαλικό, το Παντελής Μαγουλάς, το ΕΑΚ, τα 2 κολυμβητήρια, το σύγχρονο καταδυτήριο, το Κλειστό και άλλα τόσα γήπεδα, όλα φύτρωσαν..
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Ωδείο, το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, ο Τριτοβάθμιος Βιολογικός Καθαρισμός, έπεσαν από τον ουρανό..
Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις και ούτε θα είναι η τελευταία.
Χθες εκδιώχθηκε η Νίκη Βόλου από το Πανθεσσαλικό.
Σήμερα ακυρώθηκε η συναυλία της Εστουδιαντίνας επειδή δεν είναι αρεστός στο Δήμαρχο ο Ανδρέας Κατσιγιάννης.
Αύριο στο στόχαστρο οποιοσδήποτε σύλλογος, φορέας, σωματείο, πολίτης δεν αρέσει, δεν κολλάει στην αισθητική, στη λογική της Δημοτικής Αρχής.
Μην αναφέρουμε την ακατάσχετη χυδαιολογία που δέχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι όλης της αντιπολίτευσης.
Καλά είναι τα τσίπουρα και ο διερχόμενος τουρισμός, αλλά ο Βόλος και η Νέα Ιωνία δεν είναι μόνο αυτά, ούτε έγιναν σύγχρονες πόλεις από αυτά.
Όλοι δίπλα στον Ανδρέα Κατσιγιάννη, στην Εστουδιαντίνα, στους μικρασιατικούς συλλόγους, στο προσφυγικό σωματείο της Νίκης Βόλου, ώστε η συναυλία να πραγματοποιηθεί είτε στο προαύλιο της Ευαγγελίστριας, είτε στο γήπεδο της Νίκης “Παντελής Μαγουλάς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.