Ρουβίκωνας: Απειλές προς δικαστές του Βόλου λόγω Κουφοντίνα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
«Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν»

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξαπολύει απειλές κατά των δικαστών του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα εξετάσουν τη χορήγηση ή μη άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή του στο Facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γ.Κ. υποστηρίζει ότι «οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή του Δημήτρη, τη ζωή τη δικιά μας και τη ζωή την δικιά τους». Στη συνέχεια μάλιστα γράφει: «Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές.

Αυτό είναι το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, τη ζωή τη δικιά μας και τη ζωή τη δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.