Σάρωσε τα βραβεία το 2ο Νηπιαγωγείο Βόλου σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοζωίας

Τα βραβεία σάρωσε το 2ο Νηπιαγωγείο Βόλου στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοζωίας, που διοργάνωσε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας!

Συγκεκριμένα, οι βραβεύσεις αφορούν στην κατάκτηση του 1ου Βραβείου στην Κατηγορία “Ψηφιακή Δημιουργία” με την Ομαδική Δημιουργία Ψηφιακού Επιτραπέζιου Παιχνιδιού για τα ζώα της Σαβάνας των μαθητών του Πρωινού Τμήματος  με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τις κ.κ.  Παρασκευή Γεωργιάδη και Μαρία Σταμπούλογλου (ΕΒΠ).

Στο Ψηφιακό παιχνίδι τα πιόνια και το ταμπλό αποτελούν εικαστικές δημιουργίες των παιδιών, ενώ παράλληλα, καθώς παίζει κανείς μπορεί να ακούσει ηχητικές οδηγίες από τα ίδια τα παιδιά.

IMG_20240308_150043

Επίσης το σχολείο κατέκτησε το  1ο Βραβείο στην Κατηγορία Μικτής Τεχνικής, Ατομικό Έργο της μαθήτριας Μπαντίδου Λυδίας εμπνευσμένο από το παραμύθι “Η Μπουμπού κι η Μπαμπαλού” με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την  κ. Βασιλική Κανάκη.  Ακόμη, κέρδισε διπλό 1ο Βραβείο στην Κατηγορία Κολάζ για τα εξής δύο Ομαδικά Έργα: “Ο Λάμπης το λυκάκι απολαμβάνει τη νύχτα” και “Ο Λάμπης φεύγει από το καμένο δάσος”, με έναυσμα το παραμύθι “Ο Λάμπης: ένα λυκάκι μεγαλώνει στην Πίνδο!” με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Φιλίτσα Γεωργούλα.

Από το σχολείο τρία Τμήματα συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας με τίτλο: «Συμβιώνοντας με τα ζώα” που διοργάνωσε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας και βραβεύτηκαν όλα με πρώτα βραβεία για τις συμμετοχές τους.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Παπαδημητρίου με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της  στους/στις μαθητές/τριες του σχολείου και στις ταλαντούχες εκπαιδευτικούς τους, που προσέγγισαν με άρτιο παιδαγωγικό τρόπο την τόσο ενδιαφέρουσα θεματική και διέπρεψαν. «Περήφανη κι ευγνώμων για την εργατικότητά τους, για την αγάπη που δίνουν καθημερινά στα παιδιά μας, καθώς επίσης και για τα μηνύματα ενσυναίσθησης, αλληλοβοήθειας και συνεργατικότητας που περνάνε στους μαθητές/τριες μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.