Σχεδιάζεται το άνοιγμα των κοινωνικών κέντρων της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες

Το άνοιγμα των κοινωνικών κέντρων για δραστηριότητες, ελεύθερου χρόνου με όλα τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση της διασποράς του κορωνοϊoύ, σχεδιάζεται από την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται να επανέλθει η κοινωνική ζωή των συμπολιτών στην κανονικότητα. Προϋπόθεση ωστόσο για το εγχείρημα αυτό είναι οι υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ καλώντας τους ενδιαφερόμενους φορείς και συλλόγους που είτε είχαν προηγούμενη δραστηριότητα στα Κοινωνικά Κέντρα είτε όχι,  να καταθέσουν σχετικό αίτημα στην Διεύθυνση της  ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ προς αξιολόγηση έως την Τετάρτη 9/9/2020.

Ο στόχος είναι, όπως ανέφερε η κ. Μορφογιάννη, πρόεδρος της  ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  να δοθεί η δυνατότητα σε άτομα που έμειναν εγκλωβισμένα στο σπίτι τους για μεγάλα διαστήματα να μπορέσουν να έχουν κοινωνική επαφή και να δραστηριοποιηθούν πάντα με σύνεση και προτεραιότητα στην διασφάλιση της υγείας όλων μας.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.