Σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Στέλιος Λημνιός

φωτο αρχείου
Για το επεισόδιο της κατάληψης του γραφείου της Αντιπεριφερειάρχη

Σε φυλάκιση 15 μήνες με αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδικάστηκε ο Στέλιος Λημνιός από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου δικάζονταν με τις κατηγορίες της διατάραξης ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Στις 26 Ιουλίου 2020 πολίτες κατέλαβαν το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη στην προσπάθεια να πιέσουν την αρμόδια υπηρεσία να τους παραδώσει ένα επίμαχο έγγραφο μετά τον έλεγχο του κλιμακίου περιβάλλοντος στο πλοίο Φιόνα. Το εν λόγω πλοίο κατέφθασε στο λιμάνι της ΑΓΕΤ μετά από ύποπτη διαδρομή, μεταφέροντας αμφιβόλου ποιότητας σκουπιδοκαύσιμα με προορισμό τις απαρχαιωμένες καμίνους της.

Η Αντιπεριφερειάρχης είχε καταθέσει μήνυση και κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν  οι Γαργάλας Κώστας, Ηλιοπούλου Ιφιγένεια, Κολέμπας Γιώργος, Λέτσιος Γιώργος, Λημνιός Στέλιος και Φραγκουδάκης Αριστείδης.

Ο κ.Λημνιός καταδικάστηκε μόνο για την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας, ενώ έπαυσε η δίωξη των υπόλοιπων πέντε, καθώς η έγκληση της κ. Κολυνδρίνη δεν είχε την επικύρωση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΕ Μαγνησίας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.