Σε Αστυνομία, εργοστάσια, λιμεναρχείο, Νέα Ιωνία ο Γιώργος Καλτσογιάννης

Πλούσιο και χθες το πρόγραμμα περιοδειών του Γιώργου Καλτσογιάννη ο οποίος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και το Λιμεναρχείο υπογραμμίζοντας το πολυκύμαντο ρόλο των αστυνομικών και των λιμενικών στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. εξήρε το ρόλο των διοικήσεων των σωμάτων ασφαλείας σε τοπικό επίπεδο και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ένστολοι. Μάλιστα ανάφερε πως η Ν.Δ. έχει δεσμευτεί για την πρόσληψη 1500 νέων αστυνομικών, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι υπηρεσίες και περισσότεροι αστυνομικοί να βρίσκονται στις γειτονιές και τους δρόμους.
Παράλληλα βρέθηκε σε τραπεζικά καταστήματα, όπου συναντήθηκε με διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενους επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η συμβολή των Τραπεζών στην οικονομική ανάπτυξης της χώρας.
Ακόμη επισκέφθηκε εργοστάσια της περιοχής αναφέροντας πως η Μαγνησία έχει ανάγκη από προσέλκυση νέων επενδύσεων στην βιομηχανία προσθέτοντας πως η Ν.Δ. θα ενισχύει την θέση των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.
Επίσης ο κ. Καλτσογιάννης πραγματοποίησε περιοδεία και στην εμπορική αγορά αλλά και συνοικίες της Νέας Ιωνίας τονίζοντας πως εδώ στην Νέα Ιωνία ζει και αναπνέει η κληρονομιά του μικρασιατικού ελληνισμού και το δημιουργικό, φιλόξενο στοιχείο των Ελλήνων που κρατά αιώνες τώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.