Σε εκδηλώσεις και συναντήσεις στο Βόλο, ο Αλέξ. Μεϊκόπουλος

Στην περιοχή του βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019 ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις και πραγματοποίησε συναντήσεις. Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 12/10/2019, παρευρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα την «Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου. Στη συνέχεια, παρακολούθησε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Ι. Τζανακάρη «Σμύρνη, 1919 – 1922, Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου» στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, και τέλος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για τους εθελοντές.
Την Κυριακή13/10/2019, ο Βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με στελέχη του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ) Κύπρου με τους κ. κ. Τουμάζο Τσιελεπή επικεφαλής του Γραφείου Κυπριακού της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Γιώργο Μιχαηλίδη υπεύθυνο οργανωτικού του ΑΚΕΛ στην Αθήνα, Πιερρή Κωνσταντίνου και Σταύρη Καλοψιδιώτη, όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην Ανατολική Μεσόγειο ευρύτερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.