Σε ισχύ από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία

Ελάχιστοι, ίσως και λόγω καιρού, όσοι κινήθηκαν και το πρωί, που δεν υπήρχε η απαγόρευση

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Δευτέρα η απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία του Βόλου, που αποφασίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από εισήγηση του Λιμεναρχείου και ήδη τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα που δεν θα επιτρέπουν στην είσοδο των πολιτών για σωματική άσκηση.

Η απαγόρευσης της κυκλοφορίας αφορά στον πεζόδρομο της προέκτασης της οδού Αργοναυτών κατά πλάτος από το ρείθρο του πεζοδρομίου έως και το ακραίο τμήμα του κρηπιδώματος και κατά μήκος, από το ύψος της οδού Κ. Καρτάλη έως και το Πανεπιστήμιο και από το ύψος της οδού Φιλελλήνων καθ’ όλο το μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου και την προέκταση της οδού Περραιβού.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 14:00 και θα ισχύσει για 14 ημέρες, δηλαδή έως τις 6:00 της 19ης Απριλίου.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει:
• για τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από 14:00 έως 8:00 της επομένης
• για τα Σάββατα και Κυριακές καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η είσοδος και κυκλοφορία ατόμων και οχημάτων για τη λήψη μέτρων που αφορούν ελλιμενισμένα σκάφη που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και μόνο για λόγους ασφαλείας σκαφών λόφων δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου γεγονότος, κατόπιν άδειας της λιμενικής αρχής.