Σε καλό επίπεδο η απονομή της Δικαιοσύνης στον Βόλο

Ετήσια επιθεώρηση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας

Σε καλό επίπεδο βρίσκεται η απονομή της Δικαιοσύνης στο Βόλο, διαπίστωσε κατά την επίσκεψή του χθες στο Δικαστικό μέγαρο ο εισαγγελέας Εφετών και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, που πραγματοποίησε την ετήσια επιθεώρηση, με την ιδιότητα της προϊστάμενης αρχής σε επίπεδο Θεσσαλίας. Ο εισαγγελικός λειτουργός βρέθηκε σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον, καθώς υπηρέτησε για 6,5 χρόνια στο Βόλο και είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, αλλά και με τους υπόλοιπους λειτουργούς σε τοπικό επίπεδο, (ένας εισαγγελέας και τρεις αντιεισαγγελείς).
Ακόμη συναντήθηκε με την πρόεδρο του Πρωτοδικείου Βόλου, ενώ επιθεώρησε το Ανακριτικό Γραφείο που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του. Ακόμη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστο Στρατηγόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για ένα συνέδριο που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δ.Σ.Β. το προσεχές διάστημα που θα έχει ως θέμα την ιατρική αμέλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δασκαλόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, ενώ διαπίστωσε ότι το επίπεδο της απονομής δικαιοσύνης και λειτουργίας της Εισαγγελίας του Βόλου, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.
Αναφορικά με το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, φαίνεται ότι παρατήρησε τη διαχρονικότητα του προβλήματος από την εποχή που και ο ίδιος υπηρετούσε στην πόλη και πρόσθεσε ότι η κτιριακή υποδομή και οι χώροι που διαθέτει, δεν αρκούν πλέον για τις σύγχρονες ανάγκες που υπάρχουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.