Σε κλίμα κατάνυξης η Πασχαλινή περίοδος στο 30ό Δημοτικό Βόλου

«Η Μεγάλη Εβδομάδα για όλους εμάς στο 30ό Δημοτικό Σχολείο Βόλου υπήρξε εβδομάδα κατάνυξης και πνευματικού ανεφοδιασμού των ψυχών μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου, όπου επισημαίνεται ότι «ακολουθώντας μέρα προς μέρα τα ίχνη του Νυμφίου, συνοδοιπόροι στο Θείο Πάθος του, προσπαθήσαμε να νιώσουμε το μέγεθος της θείας αγάπης και φιλανθρωπίας.

Με πατροπραράδοτα κάλαντα, δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τη βοήθεια του φίλου και συγγραφέα Διονύση Λειμονή, ο οποίος φρόντισε για να έχουμε το κατάλληλο υλικό. Διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στον εορτασμό του Πάσχα από την Αριάδνη Φωτεινή Στέλλου. Μια εκπληκτική εξόρμηση- πεζοπορία στο Πήλιο, με φίλους του Σχολείου μας από την Ελβετία , τη Sibylle Benz και του συζύγου της Filippe , οι οποίοι πέρασαν στους μαθητές μας το μήνυμα αγάπης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν ενταγμένη στα δύο σημαντικά εκπαιδευτικά-πολιτιστικά-κοινωνικά προγράμματα, των “Teachers4Europe” και “Νοιάζομαι και Δρώ” και πραγματοποιήθηκαν μαζί με το Ίδρυμα του Ορφανοτροφείου Βόλου. Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν μεσα από την ανάληψη κοινωνικών παρεμβάσεων τόσο για ΄μια καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών μας όσο και για ένα καλύτερο κόσμο. Δεχτήκαμε πολλές ευχές και τις ανταποδίδουμε, διά χειρός Βασιλικής Τρίγκα, ευχόμενοι σε όλες και όλους σας. Καλό Πάσχα! Happy Greek Orthodox Easter! Glad Orthodox Påsk! Paskalya Rum Ortodox Bayrami Kutlu olsun !!!

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 30ου Δημ. Σχ. Βόλου σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Teachers and students of the 30th Primary School of Volos wish you Happy Greek Orthodox Easter!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.