Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος διανομέας που τραυματίστηκε σε τροχαίο

40χρονος παραβίασε προτεραιότητα και τον τραυμάτισε σοβαρά

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 20χρονος διανομέας, που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου, όταν οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε προτεραιότητα και βγήκε στην Κ. Καρτάλη χωρίς να ελέγξει. Ο νεαρός δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στις 7 χθες το απόγευμα στο Βόλο (συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Μαγνήτων), ΙΧ αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας 40 ετών και κινούμενο επί της οδού Μαγνήτων με κατεύθυνση από δύση προς ανατολή, παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα Ρ-2 (STOP) που υπήρχε στην πορεία του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Το σκούτερ οδηγούσε ένας 20χρονος που κινούνταν επί της οδού Κ. Καρτάλη με κατεύθυνση από νότο προς βορρά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τις υλικές ζημιές αμφότερων των οχημάτων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται.

Στους δύο εμπλεκόμενους στο ατύχημα έγινε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.