Σε μια έδρα στη Μαγνησία στοχεύει η «Ελληνική Λύση»

Τους υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας της «Ελληνικής Λύσης», παρουσίασε το κόμμα σε συνέντευξη Τύπου, παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ Ανδρέας Παπαγιώτου, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να μεγαλώσει το 5%, ποσοστό που πήρε το κόμμα στις Ευρωεκλογές και μια από τις πολλές έδρες που θα λάβει να είναι στο Ν. Μαγνησίας.

‘Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη, η αύξηση των ποσοστών σε σχέση με τις Ευρωεκλογές είναι εφικτή, δότι οι πολίτες του πατριωτικού χώρου απ’ όλα τα κόμματα δείχνουν εμπιστοσύνη στις θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τα εθνικά θέματα. «Η Ελληνική Λύση είναι κόμμα με πρόγραμμα καταγεγραμμένο, τυπωμένο κι άμεσα υλοποιήσιμο κι όχι κόμμα με ευκαιριακά συνθήματα κι ανέφικτες κραυγές», ανέφερε ο γραμματέας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγιώτου, γίνεται προσπάθεια, ώστε από τις πολλές έδρες της Ελληνικής Λύσης στην επόμενη Βουλή να ανήκει στη Μαγνησία, ώστε να βοηθηθεί ο τόπος, να δοθεί προστιθέμενη αξία στα πλεονεκτήματα και τον πλούτο της περιοχής μας που μένουν ανεκμετάλλευτα τόσα χρόνια εξαιτίας του υπάρχοντος σιωπηλού και κομματικά υποταγμένου πολιτικού προσωπικού.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Μαγνησίας είναι:
Αρμέντζιος Γιώργος – Απόστρατος Ελληνικής Αστυνομίας
Γιαννιτσάκης Γιάννης Τεχνικός ΟΣΕ
Μαρκατά Αθανασία Διοικητικός Υπάλληλος ΕΟΠΥΥ Μαγνησίας
Μαρκάκης Παύλος Πολιτικός Μηχανικός
Μπένου Ανθούλα Εκπαιδευτικός
Παραπαρέκη Μάγδα Αισθητικός
Πλακόπουλος Νίκος Δικηγόρος
Τσακανίκας Αποστόλης αγρότης

Ο υποψήφιος βουλευτής Παύλος Μαρκάκης επανέλαβε ότι Η Ελληνική Λύση έχει καταγεγραμμένο πρόγραμμα και κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν ιδεολογική κατεύθυνση.
Για το θέμα της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών τους βουλευτές της ΝΔ ότι δεν θα δεχτεί δικαιολογίες για τετελεσμένες υπογραφές και αποφάσεις, όπως έγινε με τη Συμφωνία των «Πρεσπών. Εμείς την θέλουμε και θα την κρατήσουμε την Ταξιαρχία. Διαφορετικά θα βρεθούμε πάλι στην Πλατεία Ευαγγελίστριας με μας παρόντες και με αυτούς απόντες», επισήμανε.
Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου που θα βρίσκεται το Σάββατο στο Βόλο.