Σε ρητή δικάσιμο 40χρονος που πωλούσε … μαχαίρια

Σε ρητή δικάσιμο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα δικαστεί ένας 40χρονος από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Βόλο και στην κατοχή του βρέθηκαν 36 μαχαίρια και σουγιάδες, χωρίς να διαθέτει άδεια πώλησης.
Ο αλλοδαπός που κατηγορείται για οπλοκατοχή και παράνομο εμπόριο, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά επειδή δεν υπήρχε διερμηνέας, το Δικαστήριο αποφάσισε να ορίσει δικάσιμο για το 2023.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου κατέθεσε ότι ο αλλοδαπός συνελήφθη σε έλεγχο της Αστυνομίας όταν κατέβηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα, ενώ είχε τα μαχαίρια στην τσάντα και ζήτησε να αθωωθεί για την άσκηση εμπορικής δραστηριότητας, ενώ τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι οι σουγιάδες εμπίπτουν στο νόμο περί οπλοκατοχής.
Επιπλέον ο συνήγορος ανέφερε, ότι ο κατηγορούμενος αγόρασε τα μαχαίρια από την Αθήνα και τα μετέφερε στον Βόλο για να τα δώσει στον εργοδότη του, που έχει άδεια μικροπωλητή, για να τα μεταπωλήσει σε πανηγύρι στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.