Σε τέσσερα στάδια η εκτροπή κυκλοφορίας για τις εργασίες της ΔΕΥΑΜΒ

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκου, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας του κόμβου στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Λαρίσης, από σήμερα Σάββατο 18/1/2020 έως την 22/1/2020, ημέρα Τετάρτη και καθ΄ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΩΣ ΕΕΛ».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κατόπιν κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα στάδια ως κατωτέρω:

Α) Στο πρώτο στάδιο η κίνηση των οχημάτων από την οδό Λαρίσης προς κέντρο πόλης θα διεξάγεται με εκτροπή από τις οδούς Αθηνών, Σέκερη, Γρ. Λαμπράκη. Επίσης θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση κυκλοφορίας της κίνησης των οχημάτων από οδό Γρ. Λαμπράκη προς τη Λεωφόρο Αθηνών και εκτροπή αυτής μέσω των οδών Νεαπόλεως και Φιλικής Εταιρείας.

Β) Στο δεύτερο στάδιο η κίνηση των οχημάτων από την οδό Λαρίσης προς κέντρο πόλης θα διεξάγεται από τα εναπομείναντα τμήματα και θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της αριστερής στροφής προς την οδό Αλαμάνας των οχημάτων που κινούνται στο ρεύμα προς κέντρο πόλης της οδού Λαρίσης και εκτροπή της κίνησης από οδό Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Λαρίσης (έξοδο πόλης) μέσω των οδών Αλαμάνας και Νεαπόλεως με κατάργηση του υφιστάμενου φωτεινού σηματοδότη.

Γ) Στο τρίτο στάδιο θα παραμείνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν την οδό Λαρίσης προς έξοδο πόλης και θα αποκατασταθεί πλήρως το ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Λαρίσης προς κέντρο πόλης.

Δ) Στο τέταρτο στάδιο θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Λαρίσης και θα διεξάγεται από τα εναπομείναντα τμήματά της ανάλογα με τις πιθανές τοπικές εργασίες στην οδό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.