Σε τροχαίο δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου στον Ξηριά

Βρέθηκε στην κοίτη του χειμάρρου ενώ το δίκυκλό του ήταν στο δρόμο

Σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε από νωρίς σήμερα το πρωί μέχρι το μεσημέρι που εντοπίστηκε, αποδίδει η Αστυνομία τον θάνατο του 23χρονου από τη Ν. Ιωνία, που βρέθηκε στην κοίτη του χειμάρρου Ξηριά, χτυπημένος στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα έγινε μεταξύ 6.30 σήμερα το πρωί και 13.50 που εντοπίστηκε η σορός και ενημερώθηκε το «100», στην οδό Λάζου, παράλληλα με τον χείμαρρο Ξηριά, προς την πλευρά της Λαχαναγοράς.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ο νεαρός, είχε κατεύθυνση προς τη Λαχαναγορά, όταν από άγνωστα αίτια εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε στο τοιχίο αντιστήριξης (αντιπλημμυρικό), ενώ ο 23χρονος βρέθηκε στην κοίτη του χειμάρρου, όπου φαίνεται να άφησε την τελευταία του πνοή.
Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι στην κοίτη του χειμάρρου, μετά τον οικισμό των ρομά και προς τη Λαχαναγορά, από βοσκό, που πέρασε με τα ζώα του από την κοίτη του χειμάρρου και ενημέρωσε την Αστυνομία.
Το δίκυκλο του νεαρού, που ήταν κάτοικος – εν ζωή – Ν. Ιωνίας, βρέθηκε στο δρόμο, κοντά στα τοιχία αντιστήριξης, με τα κλειδιά πάνω και ο ίδιος στην κοίτη του χειμάρρου, νεκρός.
Μάρτυρες ανέφεραν ότι το δίκυκλο βρίσκονταν εκεί, τουλάχιστον από τις 8 το πρωί, ενώ ο νεαρός, που φορούσε πράσινο μπουφάν, βρέθηκε μπρούμυτα στην άκρη της κοίτης του χειμάρρου μέσα λίμνη αίματος, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.