Σφοδρή επίθεση και ακραίοι χαρακτηρισμοί Μπέου κατά Γαργάλα (video)

Με αφορμή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του

Σφοδρή επίθεση, με ακραίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αχ. Μπέος κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα, με αφορμή, όπως ισχυρίστηκε, ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία επιτέθηκε κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης του δημάρχου, ο Αχ. Μπέος άσκησε κριτική σε κάτι «περίεργους τύπους» που αναφέρθηκε στο πρόσωπό του και στη ν οικογένειά του μέσω FB για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ανάγκη από προβολή και αναφέρθηκε στην πυρκαγιά της Αττικής.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος αποκάλεσε «μ….» τον κ. Γαργάλα, που του απάντησε «δε ντρέπεσαι λίγο». Ο Μπέος συνέχισε την επίθεσή του με ακραίους χαρακτηρισμούς ότι «ξεφτίλα», «καραγκιόζη» και να προσέχει τους χαρακτηρισμούς του.
Ο Κ. Γαργάλας είπε ότι αν πάθει κάτι ο ίδιος θα είναι η αιτία, ο δήμαρχος του είπε να κάνει κανένα μπάνιο, ο σύμβουλος απάντησε ότι δουλεύει και ο Μπέος άρχισε να «εκτοξεύει» χαρακτηρισμούς όπως «νούμερο», «αριστερέ του κ….» και τον προειδοποίησε να προσέχει τις εκφράσεις του.
Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τ. Δουλόπουλος, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία, καθώς ο κ. Γαργάλας έχει την καρδιά του και τον Γαργάλα να απαντά ότι δε χρειάζεται κανέναν υπερασπιστή».

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την στάση και ανοχή που έδειξε.

Ο δήμαρχος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Νάνο, λέγοντάς του ότι «εγώ δεν ήρθα με κανέναν συνάδελφο στα χέρια. Είχα φραστική αντιπαράθεση γιατί έθιξε εμένα και την οικογένειά μου».

Συναντήσεις για την πυρασφάλεια δημοτικών ενοτήτων
Απαντώντας στην επερώτηση του κ. Δουλόπουλου για τα σχέδια διαφυγής σε Δημοτικές Ενότητες, ο Αχ. Μπέος είπε ότι θα πραγματοποιηθούν κατά τόπους συσκέψεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα με εμπειρογνώμονα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να προβλεφθεί σε κάθε περιοχή σημείο διαφυγής και συγκέντρωσης του πληθυσμού.

Στο θέμα της έγκρισης ποσού 100.000 € για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Δήμων Ραφήνας, Μαραθώνος και Μεγάρων, ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Μιτζικός, πρότεινε να περικοπούν άλλες 100.000 € από τον εορταστικό φωτισμό για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.