Σημαιοστολισμός και κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου

Μπορεί παρελάσεις να μην γίνουν όμως η πόλη και οι θεσμοί θα τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου   μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση των Δημοσίων Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν. Π. Δ. Δ. και  Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου

 

Στις  27η Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα σχολεία και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα, προκειμένου να τονιστεί η μεγάλη σημασία της Εθνικής Επετείου στην ιστορική πορεία του Έθνους και στις  11.00 το πρωί  απότιση φόρου τιμής από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς, φορείς και συλλόγους στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.

Ανήμερα 28ης Οκτωβρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

α) Ώρα 07.30: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού και η Φιλαρμονική του Δήμου θα περιέλθει τους δρόμους της πόλης και θα παιανίζει θριαμβικά  θούρια και εμβατήρια.

β) Ώρα 08.00: Επίσημη έπαρση Σημαίας.

γ) Ώρα 11.00: Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. (Προσέλευση επισήμων μέχρι ώρα 10.55)

δ) Ώρα 11.30: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο   των Ηρώων, στη παραλία του Βόλου.

ε)  Ώρα 17:30:  Επίσημη υποστολή  Σημαίας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.