Σήμερα απολογείται ο 39χρονος για τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη

Η Νίκη Μηλίνη. Το σπίτι της στη Ν. Ιωνία
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του Ευθαλίας Αβραμίδου – Αλεξούλη, στη Ν. Ιωνία, ο 39χρονος Βολιώτης, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 69χρονης Νίκης Μηλίνη – Τσιρογιάννη το 2009.
Ο 39χρονος θα βρεθεί για δεύτερη φορά ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τη δεύτερη δολοφονία, αυτή της 69χρονης Νίκης Μηλίνη πριν 12 χρόνια
Η Νίκη Μηλίνη ήταν μητέρα του πρώην συνηγόρου του 39χρονου, Γιάννη Μηλίνη. Ο 39χρονος κατηγορείται – μετά από ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού – και για τον φόνο της 69χρονης, τον οποίο ωστόσο αρνείται, ενώ έχει ομολογήσει τον φόνο της νονάς του.
Ήταν Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009, όταν ο γιος της 69χρονης, ο οποίος αναζητούσε την μητέρα του έφτασε στο διαμέρισμά της στην τριώροφη πολυκατοικία στην οδό Μελίνας Μερκούρη 17. Το θέαμα που αντίκρισε σοκαριστικό. Η μητέρα του νεκρή σε μια λίμνη αίματος και έφερε 20 μαχαιριές, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Οι έρευνες της Αστυνομίας τότε απέβησαν άκαρπες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, dna του 27χρονου τότε δράστη, είχε βρεθεί στα νύχια της 69χρονης και σε σύγκριση με το dna που βρέθηκε στο σπίτι της 75χρονης νονάς του, την οποία, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, σκότωσε στις 4 Νοεμβρίου 2021 στη Ν. Ιωνία, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.