Σήμερα η 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Μετατέθηκε για τις 2 Οκτωβρίου η απεργία που εξήγγειλε το ΕΚΒ. Στάση εργασίας σήμερα των δημοσιογράφων

Σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει η 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, που διαμαρτύρονται για το πολυνομοσχέδιο ια τα εργασιακά που ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση.
Για το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας (οδός Δημητριάδος), ενώ το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στις 10.30 το πρωί και πορεία στη συνέχεια.
Το Εργατικό Κέντρο Βόλου αν και αρχικά, την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε για απεργία αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, μετά από εγκύκλιο της ΓΣΕΕ, ανέστειλε την κινητοποίηση για τις 2 Οκτωβρίου, οπότε και γίνεται μετάθεση της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), σε συντονισμό τις άλλες Ενώσεις Συντακτών της χώρας, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15.00, σε όλα τα ΜΜΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων εναντίον νομοθετικών προβλέψεων που υπονομεύουν εργασιακά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.