Σήμερα η εκδήλωση στον Βόλο «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί»

Είχε αναβληθεί την Παρασκευή λόγω βροχής

Σήμερα Πέμπτη, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου, η κεντρική δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!» και με στόχο το ασφαλές περπάτημα και την ποδηλασία.
Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της βροχής και του αέρα που επικρατούσε και θα γίνει εκ νέου σήμερα, στην παραλία του Βόλου, στο ύψος του Μνημείου Ηρώων.
Η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας ανέλαβε τη διοργάνωση σειράς δράσεων διάχυσης της πληροφόρησης και αφύπνισης των χρηστών του αστικού και περιαστικού χώρου καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και η σημερινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
– Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, Διαγωνισμούς Ζωγραφικής, Συμβολικό «κλείσιμο» κεντρικής οδού της πόλης, Πορεία με τα πόδια, με ποδήλατα και αναπηρικά αμαξίδια, Μικρή διαδρομή με πλήρως προσβάσιμο λεωφορείο της Αστικό ΚΤΕΛ Α.Ε..
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με καινούρια ποδήλατα και θα χορηγηθούν αναψυκτικά και σνακ στα παιδιά που θα συμμετάσχουν. Την εκδήλωση υποστηρίζει ενεργά το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» και συμμετέχουν η Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε., η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, η Κ.Σ.Ε. Δράση & Ενέργεια – Ποδηλατοδράσεις, ποδηλατικοί και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, σύλλογοι ΑΜΕΑ και λοιποί φορείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.