Σήμερα η κηδεία του Λευτέρη Καραμπουτάκη

Στις 10.30 το πρωί, απ΄τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας θα γίνει η κηδεία του 52χρονου Λευτέρη Καραμπουτάκη που εντοπίστηκε νεκρός χθες το μεσημέρι στο μπαλκόνι του σπιτιού του, από γείτονα που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ,νεκρός εντοπίστηκε στις 12.15 χθες το μεσημέρι ένας 52χρονος , στο μπαλκόνι του σπιτιού του, από γείτονα που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για τον Λευτέρη Καραμπουτάκη, σερβιτόρο στο επάγγελμα, που φέρεται να διέμενε μόνος σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας. Ο γείτονας τον είδε να κείτεται νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πρόσεξε ότι τα χέρια του ήταν μελανιασμένα, που σημαίνει ότι ο θάνατος προήλθε πριν μερικές ώρες πριν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος ήταν πατέρας τριών παιδιών και προχθές βράδυ εργάστηκε κανονικά σε τσιπουράδικο. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα χαρούμενος και αγαπητός, σύμφωνα με όσα ανέφεραν όσοι τον γνώριζαν, ενώ ένα από τα παιδιά του, είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη (που είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής) και τα άλλα δύο, η Ειρήνη και ο Γιώργος.
Ένας από τους φίλους του, ο Ιωσήφ Παλάντζας σε ανάρτησή του στο προφίλ που διατηρεί σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει γεμάτος συγκίνηση για την απώλεια του 52χρονου… “Πάει και ο Λευτέρης, μας άφησε φτωχότερους. Μόλις 52 χρόνων… Πάλευε μέχρι τέλους την ζωή του, τον πρωτογνώρισα στο κυλικείο του παλιού ΚΤΕΛ, Μεταμορφώσεως με Ερμού εκεί είχε ο πατέρας του το κυλικείο και ο Λευτέρης πήγαινε τους καφέδες τριγύρω και κρατούσε το μαγαζί, τόσο δα μικρός… Αργότερα μεγαλώσαμε, σμίξαμε στις κόντρες με τα μηχανάκια, κοινές παρέες, κοινούς φίλους και η αγάπη μας για την Νικάρα… Άνοιξε το τσιπουράδικο ο Διόνυσος και έφτιαξε την ομάδα Διόνυσος στο ερασιτεχνικό από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή την έκανε για Αθήνα όπου άνοιξε τσιπουράδικο, μέχρι και εκεί βρήκαμε κοινούς φίλους… Ξαναγύρισε στην πόλη που αγάπησε, πρόλαβε να παντρέψει παιδιά να δει εγγόνια… Όλα νωρίς τα έκανε, βιαστικά σαν να ήξερε την μοίρα του και ήθελε να προλάβει… Τα πρόλαβες Λευτέρη, τα έζησες και θα μπορούσες να ζήσεις πολλά περισσότερα γιατί τα άξιζες, τα δούλεψες… Καλό παράδεισο αδελφέ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.