Σήμερα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, η κηδεία του πρώην Βουλευτή Μαγνησίας Ν. Καλλέ

Πέθανε στην Αθήνα σε ηλικία 83 ετών από πνευμονικό οίδημα ο Νίκος Καλλές, που διετέλεσε δις βουλευτής Μαγνησίας. Γεννήθηκε στον Πλάτανο Μαγνησίας το 1938. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Υπήρξε πατέρας τεσσάρων τέκνων, επιτυχημένος δικηγόρος Αθηνών. Ήταν πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της Νομικής το 1961, πολιτεύτηκε το 1977 με την ΕΔΗΚ και στη συνέχεια εντάχθηκε στη ΝΔ. Την περίοδο 1990-1993 τοποθετήθηκε πρόεδρος στη «Λάρκο», ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών (Ε.Θ.Ε.Μ.) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος αυτής. Διακρίθηκε για το ήθος του, την αμέριστη αγάπη του για τη Θεσσαλία και την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά μελετώντας και αρθρογραφώντας για τα αναπτυξιακά και περιβαλλοντολογικά ζητήματα της Θεσσαλίας έως το τέλος της ζωής του και υποστηρίζοντας κοινωνικές δράσεις όπως το Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ το «Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη».
Σήμερα Πέμπτη, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, θα γίνει η κηδεία του. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – Λίλιαν Βουδούρη” κάνοντας μια δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό:
IBAN:GR2501405030503002002001379. Δικαιούχος: Το Εργαστήρι- Λίλιαν Βουδούρη.
Το μήνυμα της οικογένειας
«Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Νικολάου Καλλέ, που απεβίωσε στην Αθήνα την Τρίτη, 2 Μαρτίου» αναφέρεται μεταξύ άλλων, σε μήνυμα της οικογένειας.
«Οι συνθήκες της πανδημίας μας επιβάλλουν να τον αποχαιρετήσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.