Σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 54χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας ακόμη 43χρονος Βολιώτης κατηγορείται μετά τη σύλληψή του χθες, για διακίνηση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 43χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 43χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δοχεία που περιείχαν συνολικά 231,35 γραμμάρια κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Θα απολογηθεί στον ανακριτή

Στο μεταξύ, απολογείται σήμερα στον ανακριτή Βόλου ο 54χρονος σιδηρουργός από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, σε βαθμό κακουργήματος. Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για κακούργημα για τις παραπάνω κατηγορίες και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.
Ο άνδρας συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στη Ν. Ιωνία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο κατηγορούμενος έκρυβε ναρκωτικά στο μηχανουργείο του – στο κέντρο της Νέας Ιωνίας – έκαναν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολικά τρεις νάιλον συσκευασίες και δώδεκα βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 210, 56 γραμμαρίων, καθώς και τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 40 εκατοστών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.