Σήμερα θα δικαστεί 35χρονος για παράβαση του αθλητικού νόμου

Αναβολή για να δικαστεί σήμερα Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ζήτησε και έλαβε ένας 35χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και παραβίαση του αθλητικού νόμου περί επεισοδίων.
Ο άνδρας είναι φίλαθλος της Νίκης και συνελήφθη τη Δευτέρα από την Αστυνομία, μετά από αξιοποίηση του βιντεοσκοπικού υλικού από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου έγιναν επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού – Νίκης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o οπαδός απεικονίζεται χωρίς κουκούλα, σε φωτογραφίες να είναι πάνω σε πόρτα κιγκλιδώματος και να φωνάζει, ενώ αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί για την τήρηση των μέτρων τάξης, κατέθεσαν να τον είδαν να σπάει μάρμαρα και να τα εκτοξεύει εναντίον τους.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Δικαστήριο, αλλά ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη, με αφορμή τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα, από νεαρούς κουκουλοφόρους, που προκάλεσαν ζημιές σε τουαλέτες, έσπασαν μάρμαρα και τα πέταξαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν μεταξύ Α’ και Β’ πεζογέφυρας, εντός του σταδίου, που απάντησαν με χρήση χημικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.