Σοκ: Νεκρός ενώ έκαιγε κλαδιά στο Διμήνι! (φωτογραφίες)

Ξέσπασε φωτιά σε μάνδρα φορτηγών και οι πυροσβέστες τον βρήκαν μισοαπανθρακωμένο

Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο ενός 73χρονου άνδρα σήμερα το μεσημέρι ενώ βρισκόταν σε μάνδρα φορτηγών αυτοκινήτων στο Διμήνι. Η σορός φέρεται να ανήκει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον οποίο βρήκαν οι πυροσβέστες σε θέση μπρούμυτα και μισοαπανθρακωμένο.

Η φωτιά πιθανόν ξεκίνησε όταν το θύμα προσπαθούσε να κάψει ξερά χόρτα και τα αίτια θανάτου του διερευνά η Αστυνομία, που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του 73χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια ή από τη φωτιά.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός όταν δέχτηκε κλήθηκε στις 14.05 για φωτιά στην μάνδρα και στο σημείο πήγαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 73χρονο νεκρό και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ έσβησαν την φωτιά που εκτός από τα κλαδιά έκαψε και ξερά χόρτα σε έκταση μισού στρέμματος περίπου.

Σε δήλωσή του ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, αντιπύραρχος Νίκος Ιερεμίας, ανέφερε ότι η υπηρεσία του ενημερώθηκε από την Αστυνομία για απανθρακωμένο άτομο στην περιοχή του Διμηνίου, οι πυροσβέστες πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ήταν άνδρας σε οικοπεδικό χώρο απανθρακωμένος και ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την παραλαβή της σορού.
Ο διοικητής εκτίμησε ότι ο 73χρονος, στην προσπάθειά του να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών πιθανόν να του έφυγε η φωτιά και στην προσπάθειά του να την σβήσει, πιθανόν έπεσε σο έδαφος λόγω παθολογικού αιτίου αι η φωτιά τον απανθράκωσε.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία και για τον θάνατο του 73χρονου η Αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.