Σοκ στον Βόλο- Απανθρακώθηκε 60χρονος από φωτιά στο σπίτι που διέμενε

Φωτό αρχείου
Σήμερα το απόγευμα ενώ προσπαθούσε να ανάψει σόμπα πετρελαίου σε δωμάτιο με σκουπίδια

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 60χρονο άνδρα, η προσπάθεια να ανάψει σόμπα πετρελαίου στο σπίτι που διέμενε στη συνοικία Ν. Δημητριάδας, σήμερα το απόγευμα, καθώς το δωμάτιο ήταν γεμάτο σκουπίδια, η φωτιά μεταδόθηκε γρήγορα και ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και απανθρακώθηκε.

Πρόκειται για τον Γ. Σ., 60 ετών, πιθανόν ρακοσυλλέκτη, ον οποίο οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο στο δωμάτιο του σπιτιού ιδιοκτησίας του, ενώ προσπαθούσε να ανάψει σόμπα για να ζεσταθεί.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 20.25 για φωτιά σε ισόγειο σπίτι στην οδό Θησέως, στην συνοικία Ν. Δημητριάδας από γείτονες. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο πήγαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Οι πυροσβέστες αντιλήφθηκαν ότι το σπίτι δεν κάηκε, αλλά η φωτιά μαινόταν στο δωμάτιο, όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 60χρονος.

Αφού απομάκρυναν τη σορό του, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, στη συνέχεια περιόρισαν την φωτιά και έκαναν κατάσβεση στις 21.37.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μεταλλικό δοχείο με εύφλεκτο υγρό, με το οποίο προσπάθησε να ανάψει την σόμπα, δυστυχώς με τραγική κατάληξη.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.