Σπείρα Ρουμάνων εξαπάτησε καταστηματάρχες στο Βόλο

Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

Για απάτη και κλοπή συνελήφθησαν τέσσερις Ρουμάνοι, δύο άντρες ηλικίας 67 και 18 χρονών και δύο γυναίκες ηλικίας 38 ετών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι τέσσερις αλλοδαποί πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε κατάστημα άρτου ιδιοκτησίας της μητέρας ενός 28χρονου. Οι δύο άντρες έμειναν στο αυτοκίνητο και οι δύο γυναίκες μπήκαν στο αρτοποιείο με το πρόσχημα ότι θέλουν να αγοράσουν προϊόντα αξίας 10 €. Οι γυναίκες πλήρωσαν με χαρτονόμισμα των 100 € και πήραν ρέστα 90 €. Με τη μέθοδο της απασχόλησης ότι θέλουν να αγοράσουν κι άλλα προϊόντα κατάφεραν να αποσπάσουν εκτός από τα ρέστα και τα 100 € που είχαν πληρώσει αρχικά και τράπηκαν σε φυγή, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο που τους περίμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί τους.

Στη συνέχεια πήγαν σε κατάστημα οπτικών ιδιοκτησίας 53χρονης, όπου πάλι εμφανίστηκαν οι δύο γυναίκες, οι οποίες με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.