Στα ίδια επίπεδα τα δίδακτρα σε Παιδικούς Σταθμούς-ΚΔΑΠ

????????????????????????????????????

Στα ίδια με φέτος επίπεδα θα κυμανθούν τα δίδακτρα στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για το νέο σχολικό έτος που ξεκινά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Το θέμα απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, στη διάρκεια του οποίου διαμορφώθηκαν τα δίδακτρα για τους μη επιδοτούμενους από την ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) γονείς, ανά κατηγορία (με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα) και θα έρθει προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. (Αναλυτικά στο magnesianews.gr)
Στα ΚΔΑΠ
Το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει και τα τιμολόγια στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ανά τμήμα. Τα τιμολόγια προσδιορίζονται ως εξής (αρχική τιμή, έκπτωση δεύτερου τμήματος ή δεύτερου παιδιού, έκπτωση τρίτου τμήματος, έκπτωση για μονογονεϊκές οικογένειες, τρίτεκνους και πολύτεκνους:
Μουσική προπαίδεια: 21, 17, 15 και 11 € αντίστοιχα
Θεατρικό παιχνίδι: 21, 17, 15 και 11 € αντίστοιχα
Η/Υ: 24, 19, 17 και 12 € αντίστοιχα
Λοιπές δραστηριότητες: 21, 17, 15 και 11 € αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι αν το οικογενειακό εισόδημα είναι κάτω του αφορολόγητου η συμμετοχή του παιδιού είναι δωρεάν. Αν ο ένας γονιός είναι άνεργος θα λαμβάνει έκπτωση 50% και σε περίπτωση που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Τέλος αν ο ένας γονιός είναι ΑμεΑ η έκπτωση θα είναι 50% και σε περίπτωση που και οι δύο γονείς είναι ΑμεΑ η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.