Στέγη στον αγαπημένο τόσο των βολιωτών, όσο και των επισκεπτών στην πόλη μας, Φώτη, προσφέρει το Γηροκομείο Βόλου, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, «αγαπητοί συμπολίτες η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γηροκομείον Βόλου» σε συνέχεια της πολυετούς προσπάθειας να βρίσκεται δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και να αφουγκράζεται τις δυσκολίες των μοναχικών ηλικιωμένων, θα ήθελε να εκφράσει την πρόθεση και συνάμα τη χαρά να εντάξει στην μικρή του κοινωνία, το δικό μας Φώτη, τον άνθρωπο που πάντα έδινε τα λιγοστά υπάρχοντα του διδάσκοντας την ανιδιοτέλεια. Άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν η πρόταση να φιλοξενηθεί κοντά μας μόνο που η αξιοπρεπής στάση ζωής του και οι δυνάμεις που ακόμη είχε, δεν οδήγησαν σε αυτή την κατεύθυνση.

Όπως εκείνος πάντοτε προσευχόταν για όλους μας, τώρα είναι η δική μας σειρά να ενώσουμε τις προσευχές μας για εκείνον, για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση αλλά και για τη θαλπωρή που του αξίζει, τουλάχιστον από τώρα και στο εξής.

Φώτη σε περιμένουμε»