Στελέχωση της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Βόλου ζητά η «Ελληνική Λύση»

Στελέχωση της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Βόλου ζητά η βουλευτής Αθηνών της «Ελληνικής Λύσης» Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου.
Όπως αναφέρεται, «είναι γεγονός ότι, με δεδομένη την πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19), αλλά και τη νέα σχολική περίοδο, που ξεκινά εντός των επομένων ημερών, οι ανάγκες στα παιδιατρικά τμήματα και κλινικές των νοσοκομείων της χώρας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Σημαντικά προβλήματα, όμως, έχουν παρατηρηθεί και καταγγελθεί από γονείς, ως προς την ομαλή και άρτια λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, σε ένα χρονικό, μάλιστα, διάστημα, όπου στην περιοχή της Μαγνησίας καταγράφηκε ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων. Συγκεκριμένα, η κλινική αυτή υποστελεχώνεται, αφού, πέραν της διευθύντριας, υπάρχουν μόλις τρεις γιατροί, εκ των οποίων, ο ένας είναι επικουρικός. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά της περιοχής δεν καλύπτονται πλήρως υγειονομικά, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες, εν μέσω μάλιστα της πανδημίας του COVID-19. Υπό τις συνθήκες αυτές, κρίνεται αυτονόητη η ενίσχυση της ως άνω κλινικής με επιπλέον ιατρικό προσωπικό.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να στελεχώσετε άμεσα με επιπλέον ιατρικό προσωπικό και να καλύψετε επίσης άμεσα τις ανάγκες σε ιατρικά αναλώσιμα υλικά στην παιδιατρική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.