Στη Χαϊδελβέργη μετά το Ανόβερο για τελική αποκατάσταση ο 20χρονος Γεράσιμος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δίνει σκληρή μάχη

Τη δική του σκληρή μάχη δίνει σε κλινική του Αννόβερου της Γερμανίας, ο 20χρονος φοιτητής Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο μοιραίο βαγόνι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο στοίχησε τη ζωή σε σχεδόν 60 ανθρώπους.

Ο Γεράσιμος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, έχοντας στο πλευρό του πάντα την οικογένειά του. Μετά την έξοδό του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ύστερα από 118 ολόκληρες ημέρες σκληρής μάχης, τελικά μεταφέρθηκε στο International Neuroscience Institute, Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης στο Αννόβερο και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, όπως αναφέρει το iatropedia.gr.

Εκεί, νοσηλευόμενος πλέον σε απλό θάλαμο νοσηλείας, λαμβάνει ειδική θεραπεία την οποία αναμένεται να ολοκληρώσει σε κάποιους μήνες.
Εάν όλα πάνε καλά, κι όταν ο κύκλος αυτής της θεραπείας ολοκληρωθεί, αναμένεται να μεταβεί σε πρότυπο κέντρο αποκατάστασης στην Χαϊδελβέργη, το οποίο αποτελεί και τον τελικό του προορισμό.

Στην πολύμηνη αυτή διαδικασία, το κράτος παραστάθηκε στην οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Με απόφασή της η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ παρέχει πλήρη κάλυψη των εξόδων των γονέων, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr- με πολύ πρόσφατη απόφαση έδωσε και μια επιπλέον παράταση, δύο μηνών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.