Σύσσωμη στην ΔΕΘ θα βρίσκεται το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, για να διεκδικήσει μισθολογικά αιτήματα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι διεκδικούν την επαναχορήγηση του 13ου και 14ου μισθού, πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, χορήγηση του “κλεμμένου” μισθολογικού κλιμακίου πλήρη μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, στην φετινή ΔΕΘ ο κόσμος της εργασίας βρίσκεται αντιμέτωπος με οξυμένα προβλήματα, τα οποία δεν μπορούν να κρυφτούν, όπως η ακρίβεια σε βασικά αγαθά, η υποστελέχωση των υπηρεσιών και οι χαμηλές αμοιβές.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται, πρέπει να δώσει απαντήσεις στα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων.
































