Στη φυλακή για ενδοοικογενειακή βία και αντίσταση κατά της Αρχής

Καταδικάστηκε 34χρονος Βολιώτης, σε φυλάκιση 53 μηνών …

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ξανά, περίπου μια εβδομάδα μετά την αποφυλάκισή του, ένας 34χρονος Βολιώτης, που το περασμένο Σάββατο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και αντίσταση κατά της Αρχής. Ο δράστης κατηγορούνταν ότι απείλησε και έβρισε την 32χρονο σύντροφό του με την οποία συζούν, ενώ όταν στο σημείο πήγε περιπολικό της Αστυνομίας, ο άνδρας επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς.
Ο 34χρονος δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την Καθαρά Δευτέρα και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 53 μηνών, χωρίς αναστολή και μετατροπή, που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί ξανά στις φυλακές Τρικάλων, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, υποστήριξε ότι το επεισόδιο αφορούσε εκείνον και τη σύντροφό του, ενώ ζήτησε συγνώμη τόσο από την ίδια, όσο και από τους αστυνομικούς που έβρισε.
Φυλάκιση σε 26χρονο για οδήγηση σε μέθη
Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, 1200 € πρόστιμο και αφαίρεση του διπλώματος και της άδειας κυκλοφορίας για έξι μήνες, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, την Καθαρά Δευτέρα, σε έναν 26χρονο, που συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στην οδό Κ. Καρτάλη στο Βόλο, την Κυριακή της Αποκριάς.
Ο νεαρός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ, που εντόπισε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του σε ποσοστό 1,52 τοις χιλίοις, ενώ στο Δικαστήριο υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε πάρει φάρμακα, ήταν νηστικός και δούλευε πολλές ώρες, αλλά δεν είχε πιεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.