Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή στη Θεσσαλονίκη, ο 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος μαζί με 19χρονο Αλβανό από τη Λάρισα, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κατηγορούνται για απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου και πορνογραφία ανηλίκων.
Ο 45χρονος μαζί με τον 19χρονο οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ο πρώτος και Βόλου ο νεαρός, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους, ο μεν 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη τους.
Οι δύο άντρες συνελήφθησαν χθες σε Βόλο (ο 19χρονος) και Θεσσαλονίκη (ο 45χρονος), διότι έχοντας δημιουργήσει προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με ψεύτικα στοιχεία, προσέγγισαν 17χρονο μαθητή Λυκείου του Βόλου και επικοινωνούσαν μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν είτε να τους αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο είτε να δεχθεί προτάσεις που αφορούσαν σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικού ποσού.





























