Στην Ιατρική 47χρονη μαθήτρια από τον Βόλο

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Μια ενήλικη υποψήφια των ΕΠΑΛ, ηλικίας 47 χρονών, η Σμαράγδα Λιάτσικου, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές, καθώς κατάφερε να παραδώσει γραπτά που τη απέφεραν 19.435 μόρια!
Ο λόγος για την ΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ, η οποία εργάζεται και έχει στόχο την εισαγωγή της στην ιατρική.

Επίσης υψηλές βαθμολογίες συγκέντρωσαν οι μαθητές ΜΙΝΓΚΟΛΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΦΑΝΟΥΡΙΑ 18700 , ΜΠΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 18270, ΠΙΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΑΒΡΙΗΛ 18105, ΞΥΦΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17925 , ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17520, ΝΑΤΣΑΡΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, 17380, ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 17155, ΜΙΧΑΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΙΩΑΝΝΑ 17150.

Η 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικα. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/STR
Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για την 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικου από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, η οποία κατάφερε και συγκέντρωσε 19435 μόρια και η εισαγωγή της στην Ιατρική θεωρείται δεδομένη.

Εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική της πόλης ως Βοηθός Νοσηλεύτρια και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, η Σμαράγδα κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που είχε αφήσει στη μέση. Να επιστρέψει στο σχολείο και να πετύχει την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή.

«Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα. Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια», δήλωσε στο magnesianews η 47χρονη αριστούχος.

Η ίδια σχολίασε τέλος ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και στην δική της περίπτωση με συνεχές διάβασμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.