«Στην ίδια αντιλαϊκή ρότα η δημοτική αρχή Βόλου»

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου με αφορμή τη χθεσινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να υπηρετεί την ίδια πολιτική, που απ’ αυτή οι μόνο που βγαίνουν κερδισμένοι είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου:

“Οι νεοεκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΟΛΟΥ, στην ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου, με σχετική δήλωση που κατέθεσαν στο πρακτικό ορκωμοσίας, δήλωσαν ότι με «βάση τη τιμή και τη συνείδησή τους, στα πλαίσια συμμετοχής τους στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, θα υπηρετούν και θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού», ότι θα είναι η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση.
Η τοποθέτηση του δημάρχου Βόλου ότι η πόλη θα διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν με τη στήριξη και των κυβερνητικών παραγόντων είναι μακριά από την αλήθεια. Η πραγματικότητα είναι ότι στην τοπική διοίκηση, και στο Δήμο Βόλου, με βάση τους αντιδραστικούς νόμους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ (Καλλικράτης, Κλεισθένης) θα συνεχιστεί η πολιτική υποχρηματοδότησης των δήμων, η επέκταση της ανταποδοτικότητας, που σημαίνει διπλή φορολογία για τις λαϊκές οικογένειες, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών και της δημοτικής λαϊκής περιουσίας. Οι μόνοι που βγαίνουν κερδισμένοι απ΄ αυτήν την πολιτική είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που προσδοκούν νέες επενδύσεις και κέρδη.
Αυτήν την πολιτική υπηρέτησε η δημοτική αρχή Βόλου την προηγούμενη πενταετία, αυτήν τη πολιτική υπόσχεται ότι θα συνεχίσει!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.