Στην Ηλεία εντοπίστηκαν απατεώνες που εξαπάτησαν 85χρονη στο Βόλο

Σε ταυτοποίηση δύο απατεώνων που εξαπάτησαν ηλικιωμένη γυναίκα στο Βόλο, παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ, προχώρησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Αστυνομία.
Οι δύο δράστες που είναι ρομά, μπήκαν την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι μιας 85χρονης γυναίκας, σε συνοικία περιφερειακά του κέντρου και την έπεισαν να κάνουν έλεγχο στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού.
Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν χρηματικό ποσό 150 € που είχε η γυναίκα στο σπίτι και κοσμήματα αξίας 500 € και να εξαφανιστούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντίδραση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ήταν άμεση, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι απατεώνες, ειδοποιήθηκαν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και τελικά το αυτοκίνητο με τους δύο δράστες εντοπίστηκαν χθες στην Αμαλιάδα Ηλείας, ωστόσο δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Εκτιμάται ότι οι δράστες, που είναι ρομ από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και κινούνται ανά την Ελλάδα ψάχνοντας θύματα για κλοπές, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “τεχνικός” αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη Βολιώτισσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.