Στην Οικονομική η δημοπρασία για τα τρία καταστήματα στο πάρκινγκ Φιλελλήνων

Την κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των τριών καταστημάτων Ε1, Ε2 και Ε3 του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων και καταστημάτων στη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων-Δημητριάδος στο Βόλο, θα εγκρίνει η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Βόλου που θα συνεδριάσει δια περιφοράς τη Δευτέρα 31 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι.
Στην επιτροπή θα υποβληθούν το πρακτικά ελέγχου δικαιολογητικών και κατακύρωσης προσωρινών αναδόχων των έργων αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Βόλου – Ν. Ιωνίας έτους 2021, συντηρήσεις δρόμων ΔΕ Βόλου και Ν. Ιωνίας 2021 και παρεμβάσεων σε βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό του Δήμου.
Επίσης, η επιτροπή θα εγκρίνει τη μελέτη, τις τεχνικές προδιαγραφές και κατάρτιση των όρων διακήρυξης συνοπτικών διαγωνισμών για εργασίας ελαιοχρωματισμού σχολικών κτιρίων ΔΕ Βόλου προϋπολογισμού 74.000 €, σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Νέας Ιωνίας, προϋπολογισμού 74.000 € και σχολικών κτιρίων Δ.Ε. πλην Βόλου & Νέας Ιωνίας, προϋπολογισμού 74.000 € με Φ.Π.Α. 24%.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση απευθείας μίσθωσης μηχανημάτων έργου και οχημάτων λόγω έκτακτων αναγκών (πυρκαγιάς) και θα ληφθεί νέα απόφαση για τη δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης στο Δήμο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.