Στηρίζουν το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ 27 φορείς της Μαγνησίας (φωτογραφίες)

SONY DSC
Ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία

Μεγάλη ανταπόκριση είναι το κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, μέλους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ (ΟΣΟ ΚΕΘΕΑ), με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του Νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία και την απεξάρτηση, που προσκάλεσε σε ανοιχτή σύσκεψη εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων, Σωματείων, Συλλόγων  της Μαγνησίας, το Σάββατο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στον Βόλο.

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του o κ. Ξενοφών Σελπεσάκης Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Έρευνας στο ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ “Τα θεραπευτικά προγράμματα δε δημιουργούνται σε γραφεία. Δημιουργούνται από τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και από τις ψυχές των ανθρώπων που τα υπηρετούν”.

Στην ανοιχτή αυτή σύσκεψη συμμετείχαν 27 φορείς, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και συστρατεύτηκαν με την απαίτηση του ΚΕΘΕΑ για απόσυρση του νομοσχεδίου που όπως σημείωσαν  διαλύει την ψυχική υγεία και την απεξάρτηση.  Μεταξύ των φορέων και συλλόγων ήταν  ο Δικηγορικός, ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύλλογοι,  εργατικά σωματεία, περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλοι.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.