Στις «178 κορυφές των ελληνικών βουνών» και ανάβαση στην 6η ψηλότερη του κόσμου

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις απ΄τον «ΠΑΝ»

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου «Ο ΠΑΝ» διοργανώνει δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην αίθουσα της ΛΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗ (Κωνσταντά με Κ. Καρτάλη) . Θα γίνουν συγκεκριμένα:
Α): Σε συνεργασία με τον διακεκριμένο εξερευνητή-περιηγητή-φωτογράφο και νομικό κ. Κυριάκο Παπαγεωργίου και θέλοντας να “εκμεταλλευτεί” το πλούσιο αρχείο του σε κείμενα και εικόνες η εκδήλωση με θέμα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ « 178 κορυφές ελληνικών βουνών» την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00
Β): Θέλοντας να τιμήσει το μέλος του, δεινό ορειβάτη και αντισυνταγματάρχη ε.α. Αθανάσιο Κατσαντώνη ο οποίος το 2018 έφερε σε πέρας τη δύσκολη αποστολή κατάκτησης, χωρίς την παροχή βοηθητικού οξυγόνου, της κορυφής του 6ου σε υψόμετρο όρους της γης, Cho Oyu (8.201 μ.) στα σύνορα Νεπάλ – Θιβέτ (Κίνα), θα γίνει παρουσίαση του όλου εγχειρήματος και των δυσκολιών του που ήταν όνειρο ζωής για τον Αθανάσιο Κατσαντώνη.
ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ 6Η ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Cho Oyu (8.201 μ.) στα σύνορα Νεπάλ – Θιβέτ (Κίνα), την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00. «Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας και όλους τους πολίτες του Δήμου μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους τις δύο εκδηλώσεις μας. Είσοδος ελεύθερη», αναφέρει το Δ.Σ. του Ομίλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.