Στις 71.000 € η ασφάλιση των δημοτικών οχημάτων Βόλου μέχρι το 2021

Ποσό 71.000 € θα καταβάλει ο Δήμος Βόλου, ια την ασφάλιση των οχημάτων, μηχανημάτων και μοτοποδηλάτων του Δήμου, μέχρι και το 2021. Η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε σήμερα ενέκρινε την πρόταση της υπηρεσίας για ανάδειξη της εταιρίας ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Α.Α.Α.Ε, μειοδότριας εταιρίας, μετά από διαγωνισμό.

Επίσης ανακλήθηκε η αρχική απόφαση και εγκρίθηκε εκ νέου η μελέτη και η κατάρτηση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «παροχή υπηρεσιών ανεξάρτητου συμβούλου υποστήριξης του Δήμου, στις υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης – αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Βόλου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 300.000 €, χωρίς ΦΠΑ.

Ακόμη, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την «Προμήθεια ετοίμων γευμάτων για τη σίτιση απόρων του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ & Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου διάρκειας ενός έτους». Μετά την αποσφράγιση των προσφορών στη β’ φάση συνεχίζει ο νυν ανάδοχος «Χούτος Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» και ο ενδεικτικός συνολικός προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται σε 480.691,46 € με Φ.Π.Α.

Τέλος, αποφασίστηκε να γίνουν δύο διαγωνισμοί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ για τις εργασίες συντήρησης των σχολείων Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου και Νέας Ιωνίας, έτους 2019, προϋπολογισμού 250.000 € και του έργου επέκτασης δημοτικού φωτισμού έτους 2019, με προϋπολογισμό 100.000 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.