Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη τα τέλη για το 2019

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00, θα έρθουν προς συζήτηση τα δημοτικά τέλη του 2019, ενώ θα ληφθεί απόφαση αύξησης του ωραρίου εργασίας πέντε υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ), ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών (Σχολικών Κτιρίων).
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, το σώμα θα εγκρίνει τον καθορισμό των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τον δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων, των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων και τον τρόπο καταβολής τους, τέλη και δικαιώματα Δημοτικών Κοιμητηρίων, δικαιώματος επί εμπορίας ποσίμων ιαματικών ή μη υδάτων, όπως και τέλη διαφήμισης και δικαιώματος βοσκής για το έτος 2019.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου, πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) για το έτος 2019», ενώ θα αποφασιστεί η διατήρηση σε ισχύ των αποφάσεων επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων Πορταριάς, Ν. Αγχιάλου και Αγριάς για το έτος 2019.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών αιθουσών που βρίσκονται στην περιοχή Κάραγατς στο Βόλο και έγκρισης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της Πράξης «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Βόλου».
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόλου για το έτος 2019 και να επικαιροποιήσει τις μελέτες των έργων “Διαμόρφωση πλατείας στην περιοχή Προσφυγικών Αγριάς” και “Διαμόρφωση πλατείας στη Νέα Αγχίαλο (περιοχή Αλωνάκι)”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.