Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου διαγωνισμός για το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας

Με κυριότερο θέμα τη λήψη απόφασης αναφορικά με την εκκίνηση διαδικασίας δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο “Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Βόλου”, συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στις 14.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Το Δ.Σ. θα λάβει αποφάσεις προέγκρισης δαπανών για την υλοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου, περί παράτασης μίσθωσης για την υλοτόμηση των τμημάτων 6γ, 10α και 10β του δάσους Μακρινίτσας και για την παραχώρηση χρήσης στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του κτιρίου επί των οδών Νικαίας και Ζέρβα στη Ν. Ιωνία Βόλου.

Επίσης θα εγκρίνει το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου για το έτος 2019 και θα αποφανθεί θετικά στην εγκατάσταση υπαίθριων τηλεπικοινωνιακών καμπινών στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία, ενώ, τέλος, θα εγκρίνει απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ως προς τα δίδακτρα της Σχολή Χορού της Διεύθυνσης Πολιτισμού.

Η Οικονομική Επιτροπή
Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου και θα λάβει απόφαση για την παραχώρηση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου και θα εγκρίνει τη στατική μελέτη του έργου «Μετατροπή του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου σε Συνεδριακό Κέντρο».

Στην επιτροπή θα υποβληθεί το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την ¨Προμήθεια υλικών φωτεινής σηματοδότησης¨, προϋπολογισμού 32.661,60 € με Φ.Π.Α., ενώ θα χορηγηθούν εντολής και πληρεξουσιότητες σε νομικούς να εκπροσωπήσουν τον Δήμο σε διάφορες δικαστικές υποθέσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.